Over Hofwerk

Een tuin is een plaats waar je tot rust komt, samen bent met vrienden en familie of even ontsnapt uit de dagelijkse beslommeringen. Het is het kloppende groene hart van je thuis. Het kloppende hart van Hofwerk, dat zijn wij: Tim en Sanne, onze kinderen én ons professionele team.

Als kind kreeg ik de liefde voor de natuur met de paplepel mee. Op de boerderij, den hof, van mijn ouders was ik altijd buiten te vinden, druk aan het werk. Van jongs af aan ging ik mee met de tractor en leerde ik met verschillende machines werken. Mijn groene vingers, die zitten dus écht in de genen.

De opvolging is verzekerd met onze zoon Kamiel en dochter Odille. Kamiel is al even gefascineerd door machines als Tim en helpt graag een handje mee. Odille is dan weer gek op dieren: paarden en honden toveren altijd een lach op haar gezicht. Op en top buitenkinderen!

Sanne ontfermt zich dan weer over de administratieve kant ons bedrijf. Ze leidt alles op vlak van facturatie in goede banen, maar neemt daarnaast ook de social media en website voor haar rekening.

Tot slot is ook ons deskundige team onmisbaar voor je tuinproject. De tuinaanleggers van Hofwerk zijn niet groen achter de oren. Onze ervaring gaat verder dan aanleg alleen: van totaalconcepten, over grondwerken tot afsluitingen en verhardingswerken.

Benieuwd wat we voor jou en je tuin kunnen betekenen? Ontdek dan onze realisaties.

Realisaties