Onze diensten

Een tuin is méér dan gras alleen. Hofwerk zoekt naar wat je tuin nodig heeft, en neemt je mee in het hele traject. We creëren samen met jou een tuin die perfect aansluit op je eigen stijl.

Aanleg

De sterkte van onze tuinonderneming? De realisatie van totale tuinprojecten, van A tot Z. Naast de aanleg van volledig nieuwe tuinen, nemen we ook de heraanleg van je bestaande tuin onder handen.

Het groen in je tuin bepaalt hoe je tuin eruitziet. De aanplanting van bomen en
planten is onze tweede natuur. Een mooi gazon aanleggen, met grasmatten of
kunstgras, nemen we ook voor onze rekening.

Goede nazorg van je tuin is belangrijk. Eens de aanleg erop zit onderhouden we wanneer je dat wenst je tuin op vaste of eenmalige basis, aangepast aan jouw noden. Zo geniet je zorgeloos van je tuin.

Een afsluiting of omheining maakt je tuin meteen een stuk intiemer. Kies voor een afsluiting in hout, groen, draad of beton en wij zorgen ervoor dat de omheining perfect aansluit op de rest van je tuin.

Plan je een totaalproject voor je tuin? Vergeet dan ook de verharding, zoals oprit, terras, tuinpad of parking, niet. Voor verhardingswerken gebruiken we steeds kwalitatieve en duurzame materialen, zoals kleiklinkers, blauwe hardsteen, keramische tegels... Ook wanneer je geen totaalproject op de planning hebt staan kan je bij ons terecht voor verhardingswerken. Voor de heraanleg van je oprit of terras, maar ook de plaatsing van boordstenen aan een zwembad of zwemvijver zit je gebeiteld bij Hofwerk.

We beschikken over een groot arsenaal grondverzetmachines, om alle soorten graafwerken efficiënt uit te voeren. Scheiden van rioleringen of plaatsen van septische putten en regenwaterputten, maar ook kleinere klussen rekenen we graag tot onze services.

Een zwembad of (zwem)vijver brengt je tuin naar een hoger niveau. Hofwerk doet de graafwerkzaamheden, en werkt daarnaast samen met enkele vaste zwembadleveranciers. Zelfs wanneer je weinig plaats hebt, bijvoorbeeld bij een ommuurde stadstuin, is een zwembad perfect mogelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring, graven we met veel zorg en precisie jouw zwembad. De bestaande structuren blijven onbeschadigd en na de graafwerken voeren we ook de grond af.

Tuinarchitectuur

Tot slot werken we ook regelmatig samen met gerenommeerde tuinarchitecten. Wanneer je dat wenst staan we je bij in de keuze van de juiste architect, die vervolgens jouw tuinwensen visueel tot leven brengt. De aanleg achteraf is dan weer voor ons. Beschik je al over een tuinplan? Dan gaan we ook daar graag mee aan de slag.

Op zoek naar inspiratie voor je volgende tuinproject? Neem dan eens een kijkje tussen onze realisaties. Onze tuinaanleggersvoerde ze stuk voor stuk met veel passie en expertise uit.

Onze realisaties